lauantai 9. helmikuuta 2013

Hirmuisen pitkä tauko ja paljon uutta!

Aika on vierähtänyt eteenpäin oikein kunnolla!
Kampaamo Tilassa on jonot kasvaneet jo n. 4 viikon pituisiksi ja blogin kirjoitus jäänyt lähes  kokonaan, vaikka mielessä se välillä vilahtaakin.
Onneksi sain  lisäkädet harjoittelija Jennasta toukokuun loppuun asti. Jenna ottaa siis ajanvarauksia vastaan ja hoitaa markkinointia yms. asioita, jotka voi hoitaa joku muu kuin minä itse.

Nyt haluan kuitenkin kertoa kahdesta aivan mahtavasta uutuudesta Kampaamo Tilan tuotevalikoimassa!

Say Yes To Nothing...



Tuotesarja, joka ei ärsytä ketään! KC Professional on kehittänyt uuden kotimaisen tuotesarjan kaikille pohjoismaisen herkän ihon omistajille hiusten ja hiuspohjan hellävaraiseen puhdistamiseen.
No nothing very sensitive –tuotteet eivät sisällä herkistäviä eivätkä ärsyttäviä raaka-aineita.  Sopivat hiusten puhdistamiseen sekä hoitoon koko perheelle. Tuotesarjan tuoksustakaan ei tarvitse olla huolissaan sillä se on suunniteltu myös tuoksuyliherkille.

No nothing:lle on myönnetty Allergiatunnus toisena kampaamokosmetiikkasarjana Suomessa.

Shampoo ja hoitoaine 300ml 9,90/kpl

 
Ps. Keväällä saapuu
saman tuoteperheen muotoilutuotteita.



Toinen lupaamani uutuus tulee PAUL MITCHELL sarjan uusin lisä Blonde!


Uusi tuotesarja on ollut Kampaamo Tilassa testissä nyt hetken ja tässä on todellinen vaaleiden ja rasittuneiden hiusten korjaaja! 
Uusia tuotteita ovat Forever Blonde shampoo, Forever Blonde conditioner  ja  Forever Blonde Dramatic Repair tehohoitosuihke. 
Tuotteet sisältävät mm.sitrusta ja kamomillaa, joiden ansiosta vaaleat hiukset kirkastuvat ja saavat tarvitsemaansa kosteutta. Rakentavien ainesosien ansiosta  rapsakatkin hiukset saadaan hoidettua sileiksi ja terveiksi! Tuoteperheessä on myös tuttu Platinium Blonde shampoo, jolla saadaan taitettua lämpimiä sävyjä vaaleista hiuksista.
 Hinnat + 30€ kpl
Tuotesarjan uusilla tuotteilla on korkeahko hinta, mutta toimivaan tuotteeseen kannattaa aina satsata! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti