keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Apu ViaVitalista



Uusin löytöni on aivan mahtava... ViaVital!

Ei, se ei ole uusi hiustenhoitosarja, vaan koko vartalon hyvinvointia parantava kiropraktiikka yritys Helsingin keskustassa.

Kärsitkö esimerkiksi selkävaivoista? Niska-hartia alueen jäykkyydestä tai muuten vain miettinyt oman kehon hyvinvointia ja tasapainoa?



Kampaajana työskentely rasittaa hartioita ja selkää, joten useinmiten juuri niillä alueilla olevat vaivat ajavat kampaajia pitkillekin sairaslomille.
Itselläni sairasloma oli todella lähellä, kunnes sain kultaisen vinkin ystävältäni, Personal Trainer Eerika Kiutulta. Vaikka tilanteeni oli jo niin huono, että viikonloppu meni lattialla maaten selkäsäryistä kärsien, sai Simo Poutanen ViaVitalissa selkäni toimimaan jo yhdellä kerralla niin, että sain seuraavan päivän työt tehtyä. Jotta "lukkiutuneet" nikamat saadaan kokonaan auki, on ViaVitalissa onni ja oikeus käydä vielä monet kerrat :) Tällä viikolla 3 kertaa ja jatkossa varmasti aion pitää itsestäni parempaa huolta ja käydä ns. ylläpito hoidossa.

Tiesitkö, että kiropraktiikasta on apua myös moneen muuhun vaivaan. Kannattaa käydä lukemassa ViaVitalin sivuilla lisää aiheesta !

Kampaamo Tilan asiakkaille on pian tulossa ihan oma etu joka kannattaa hyödyntää ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti